Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ پرستار بیمارستان ولی‌عصر(عج) شهرستان بروجن گفت: یکی از بیماران در حین عمل با مشکلی روبرو شد که سلامتی‌اش را به خطر انداخته بود، آن لحظه برای سلامتی بیمار به خداوند متوسل شدم و با قرائت آیت‌الکرسی برای شفایش دعا کردم که خداوند آن بیمار را تنها نگذاشت و شفایش داد.

سیده فرحناز صالحی، پرستار بیمارستان ولی‌عصر(عج) شهرستان بروجن که در زمینه قرائت قرآن کریم فعال است و در رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم نیز رتبه‌های کشوری کسب کرده است، در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری خود را اینگونه معرفی کرد: بنده متولد سال 52 از اهالی روستای «سرپیر» شهرستان بروجن متأهل و دارای سه فرزند هستم که در بخش اتاق عمل بیمارستان ولی‌عصر(عج) مشغول فعالیت هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا 10 سالگی به همراه خانواده در روستا زندگی می‌کرده و در سال 62 در شهر ساکن شده است، ادامه داد: تا این سن نتوانستم به مدرسه بروم و شرط ورد به مدرسه گذراندن یک دوره در نهضت سوادآموزی بود، لذا سال اول و دوم ابتدایی را طی یک ماه در نهضت آموزش دیدم و وارد سال سوم ابتدایی در مدرسه شدم که به لطف خدا با جدیت درس را ادامه دادم و در سال 75 در رشته پرستاری دانشگاه شهرکرد پذیرفته شدم.

صالحی اظهار کرد: داشتن پدری که بیشتر اوقاتش را در منزل با قرآن به سر می‌برد و علاقه خاص خودم به این کتاب آسمانی از کودکی سبب شد که از مقطع دبیرستان به یادگیری تجوید و قرائت قرآن کریم روی بیاورم.

وی ادامه داد: در آن زمان کلاس و استاد مناسب همیشه در دسترس نبود، با این حال در کلاس‌های اداره تبلیغات اسلامی شرکت کردم اما زمانی که به دانشگاه رفتم، در برخورد با قرآنیانی که در استان‌های دیگر آموزش دیده بودند دریافتم اطلاعات قرآنی‌ام ناقص است و این نقیصه را با مشاهده فیلم‌های آموزشی جبران کردم.

این پرستار قرآنی با بیان اینکه از کتاب‌های آموزشی استاد موسوی‌بلده استفاده می‌کند و از سبک تلاوت استاد منشاوی تقلید می‌کند، گفت: به علت صوت و ترتیل زیبای این اساتید، آنان را سرلوحه آموزش و تمرین در مبحث تلاوت قرآن قرار داده‌ام.

صالحی با بیان اینکه از سال دوم دانشگاه کار حفظ را آغاز کرده است، افزود: شب‌ها در دانشگاه کلاس حفظ قرآن برگزار می‌شد که جزء یک را در این کلاس فراگرفتم و جزءهای دیگر را تا جزء 10 بدون استاد و کلاس خاصی با تمرین حفظ کردم و از آنجا که مباحث و دروس‌ سنگین بود، وقفه‌ای در روال کار حفظ‌‌ افتاد و این روند حدود سه الی چهار سال به طول انجامید.

خدمت به قرآن با تشویق دیگران به فراگیری

این حافظ قرآنی تصریح کرد: متأسفانه به دلیل مشغله‌های زندگی قادر به ادامه راه حفظ نشدم اما رسالتم را با تشویق کودکان و اعضای خانواده به یادگیری قرآن ادامه می‌دهم و در حال حاضر پسر هشت ساله‌ و دختر 11 ساله‌ام مشغول یادگیری قرائت و تجوید قرآن هستند همچنین خواهرم حافظ 4 جزء از قرآن کریم است و در مسابقات گوناگون نیز رتبه کسب کرده‌ است.

وی در رابطه با فعالیت‌های قرآنی‌اش ادامه داد: در ابتدای ازدواج که فرصت بیشتری داشتم کلاس‌هایی در رشته قرائت و حفظ در جاممعة‌القرآن ویژه بزرگ‌سالان برگزار می‌کردم اما مشکلات و نداشتن فرصت مناسب مانع از ادامه این فعالیت‌ها شد.

این فعال قرآنی در رابطه با امکانات قرآنی شهر و استان گفت: امکانات قرآنی امروزه نسبت به گذشته خیلی بهتر است، هم کلاس‌ها به صورت مستمر برگزار می‌شود و هم اینکه اساتید متخصص بیشتر شده‌اند، اما نسبت به استان‌های دیگر در این زمینه مشکلات بسیاری وجود دارد و بسیاری از کلاس‌ها به علت عدم استقبال، به تعطیلی می‌انجامند.

وی گرایش جوانان با فضاهای مجازی را دلیل اصلی کاهش استقبال از کلاس‌های قرآنی دانست و گفت: با وجود اینکه فضای مجازی جنبه‌های مثبت و مفید نیز دارد اما متأسفانه فعلاً جنبه‌های منفی آن بیشتر مورد توجه جوانان قرار گرفته است و عدم استقبال جوانان و کاهش بودجه‌های قرآنی یا به عبارتی مناسب نبودن وضعیت مالی جامعه قرآنی سبب شده برنامه‌های قرآنی کمرنگ شود و شخصی هم که دغدغه‌مند قرآنی است نتواند در این زمینه قدمی بردارد.

صبر؛ شاخصه مهم پرستار

صالحی صبر را شاخصه مهم یک پرستار دانست و ادامه داد: پرستاران به صبور بودن و بردباری معروف هستند و اصلاً به علت وجه مشترک حضرت زینب(س) و پرستاران در ویژگی صبر روز میلاد این شخصیت والا مقام را به عنوان روز پرستار نامگذاری کرده‌اند، هرچند صبر پرستاران در قبال صبر حضرت زینب(س) قابل قیاس نیست.

وی ادامه داد: صفت صبر در میان نکات اخلاقی که در قرآن به آن اشاره شده است نیز از جایگاه مهمی برخوردار است و بنده نیز این صفت را در کارم مورد توجه قرار داده‌ام و سعی می‌کنم هر کارم را با صبر و تأمل بیشتری انجام دهم تا خدایی ناخواسته به گناه حق‌الناس دچار نشوم.

این فعال قرآنی در رابطه با آموزش قرآن در بیمارستان بیان کرد: برخی از همکارانم در زمینه قرآن فعالیت می‌کنند و از بنده در امر یادگیری خود مشاوره و راهنمایی دریافت می‌کنند، حتی زمانی که شیفت هم نباشم در تماس تلفنی محفوظاتشان را به بنده ارائه می‌دهند و تا جایی که بتوانم به آن‌ها کمک می‌کنم.

این پرستار قرآنی در رابطه با واکنش بیماران در قبال قرآنی بودن وی، اظهار کرد: بیماران در برخورد با بنده از صبوری و اخلاقم تعریف می‌کنند اما از قرآنی بودنم اطلاعی ندارند، اصلاً دلیلی ندارد همگان بدانند من در زمینه قرآن فعالیت کرده‌ام زیرا اگر واقعاً قرآنی هستم باید قرآن را در رفتارم پیاده کنم نه اینکه زبانی از خود تعریف کنم.

خاطره‌ای به یاد ماندنی

صالحی به قرائت آیت‌الکرسی برای شفای بیماری اشاره کرد و گفت: یکی از بیمارانمان در حین عمل با مشکلی روبرو شد که سلامتی‌اش را به خطر انداخته بود آن لحظه برای سلامتی بیمار به خداوند متوسل شدم و با قرائت آیت‌الکرسی برای شفایش دعا کردم که خداوند آن فرد را تنها نگذاشت و شفایش داد.

وی در رابطه با آرامش گرفتنش از آیات قرآن اظهار کرد: همه آیات قرآن نور هستند و بیشترین آرامش را از سوره مبارکه غافر، آیه 44 «وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ» دریافت می‌کنم و برای حفاظت منزل و فرزندانم آیت‌الکرسی می‌خوانم.

این پرستار قرآنی در مسابقاتی نیز شرکت و رتبه‌هایی کسب کرده است که در این باره افزود: در مسابقات کارمندی در رشته حفظ 5 جزء رتبه اول، دوم، سوم، در رشته حفظ 10جزء نیز رتبه سوم کشوری در دانشگاه علوم پزشکی را کسب کردم، البته در دوران دانشجویی نیز در مسابقات بسیاری شرکت مردم اما رتبه اول تا سوم را کسب نکردم.

وی در پایان با درخواست از مسئولان گفت: مسئولان باید بیشتر برای آینده جوانان زمان بگذارند و آن‌ها را با قرآن آشنا کنند زیرا انس جوانان با این کتاب سبب عاقبت‌بخیری آنان خواهد شد، همچنین این جوانان مسئولان آینده کشور هستند که اگر با قرآن مأنوس شوند قطعاً عملکرد بهتری خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری پرستار قرآنی روز پرستار حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، این مسابقه با حضور ۴۵۰ دانش آموز از شهرستان‌های سروستان، فسا، شیبکوه و ششده و قره بلاغ در رشته‌های قرآن نماز و عترت برگزار شد.

در پایان بیست و دومین دوره مسابقات مقدماتی قرآن کریم دانش آموزان نفرات برتر به مسابقات استانی راه یافتند.

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • بلینکن آتش‌بس با حزب‌الله همزمان با ادامه جنگ در غزه را غیرممکن خواند
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان